Gastenboek

Datum: 01-07-2014

Door: Pauline

Onderwerp: Marike als gastouder

Bij de 1e kennismaking wisten we dat de ideale opvang was gevonden! Het was voor onze dochter best even wennen om van hele dagen bij papa of mama naar Marike toe te gaan. Marike heeft hier zeer goed over meegedacht door onze dochter eerst een paar dagen op proef te laten komen. Wij zijn zeer blij met de flexibele instelling van Marike. Mochten wij door ons werk een half uurtje later komen, dan is dat geen enkel probleem. Door de kleinschalige opvang krijgt onze dochter alle aandacht en liefde die een kind nodig heeft. Marike is voor ons een lot uit de loterij!

Datum: 30-04-2014

Door: Lina en Nora

Onderwerp: Opvang bij Marike

Wij ( Lina, 4 jaar en Nora, 1 jaar) zijn heel blij dat we iedere week naar Marike toe mogen. Marike is heel lief voor ons en we doen heel veel leuke dingen. Ze haalt mij op van school en dan krijgen we wat te drinken. Daarna mogen we knutselen en spelen. We gaan ook wel eens naar de speeltuin. Het stoepkrijten in de tuin vind ik heel leuk. Mijn zusje vindt het leuk om te verven en om in de zandbak te spelen.

Ook papa en mama zijn erg blij met Marike! Ze is heel flexibel, zeer prettig in de omgang en heel betrokken bij de kinderen.
We laten onze dochters met een gerust hart bij Marike achter.

Datum: 30-04-2014

Door: Rosa

Onderwerp: switch

De switch van het kdv naar Marike was voor ons geen twijfel! Ik zag al bij de kennismaking dat Marike dol is op kinderen, en enorm haar best doet om het ze naar de zin te maken. Onze kinderen zijn dan ook dol op haar, en gaan met veel plezier naar d'r toe. Ongelofelijk wat voor creatieve dingen Marike allemaal bedenkt, en ook uitvoert. Wij zijn zeer tevreden!!

Nieuw bericht